Капкейки
Оберіть категорію
Капкейки
Капкейки, або, як їх ще називають, «тортики в чашці», можна порівняти зі знаменитим «маленьким чорним платтям» від Коко Шанель – це, мабуть, єдиний десерт, який однаково підходить для найрізноманітніших подій і подобається всім без винятку. До цього напряму в кондитерському мистецтві долучилися й наші майстри. Cake Studio Nonpareil представляє лінію капкейків за класичними, популярними та унікальними авторськими рецептами, які ми створюємо зі знанням справи та любов’ю до наших клієнтів.
Чим Ви потішите рідних і близьких, друзів і колег цього разу? Капкейки з вишнею, чорною смородиною, горіхами та вареним згущеним молоком, легкі сирні міні-тортики, ванільно-шоколадні ласощі, імбирно-яблучні та апельсинові десерти, оригінальні морквяні солодощі – вибір величезний. Створюючи корпоративні, святкові, весільні та дитячі капкейки, оформлювачі Cake Studio Nonpareil орієнтуються як на класику, так і на сучасні модні тенденції. Ми продумуємо кожен елемент ескізу, щоб Ви насолоджувалися не лише смаком, а й естетикою оригінальних десертів.
Хочете замовити капкейки у Дніпрі – завітайте до Cake Studio Nonpareil
Щоб частування принесло Вам і Вашим гостям лише задоволення, а підготовка до свята була необтяжливою, Cake Studio Nonpareil:
- Співпрацює лише з добросовісними та перевіреними постачальниками;
- Виготовляє всю продукцію вручну з дотриманням високих технологій;
- Додає сертифікати якості до всіх виробів;
- Проводить дегустацію десертів;
- Організовує правильну доставку замовлення надійними автомобілями з холодильними установками, які забезпечують абсолютну свіжість виробів.
Ми беремося як за великі, так і за невеликі замовлення. Незалежно від обсягу, роботу виконуємо якісно й точно в обумовлений термін. Це підтверджують відгуки понад 600 замовників, багато з яких стали нашими постійними клієнтами.
Історія капкейків
Офіційний рік народження “тортиків в чашці” – 1796. Саме тоді вийшла кулінарна книга американської кондитерки Амелії Сіммонс, де вперше було опубліковано рецепт, який починався словами “Простий торт, випікається в маленькій чашечці”. А термін “капкейк” вперше вжила інша авторка, Еліза Леслі, у 1828 році у своїй книзі “75 рецептів солодощів”.
З того часу рецепт десерту почав тріумфально крокувати найвідомішими кондитерськими цехами світу. Спочатку була плутанина з назвами – ніяк не могли визначитися, як правильно писати – кап кейк чи капкейк. Для випікання використовували будь-який посуд відповідного розміру – від чайних чашок до спеціальних формочок, що називалися “рамекенс”.
Пізніше з’явилися стандартні форми з гофрованими боками. Цю особливість американські капкейки запозичили у британських фейрі кейків, трохи більших за розміром і схожих за рецептурою.
Як правильно їсти капкейки – 6 простих способів
«Пироги з чашки» - найпопулярніша страва на фуршетах та інших заходах, де передбачається споживання їжі стоячи. Але на жаль, деякі люди не знають, як правильно їх вживати. Капкейки здаються їм занадто великими, щоб одразу класти їх до рота. Ми розкриємо одразу кілька секретів правильного поїдання солодощів.
1. Як сендвіч
Якщо ви - правша, покладіть капкейк на долоню своєї лівої руки. Правою рукою акуратно, щоб не пошкодити верхню прикрасу, розламайте солодощі на дві приблизно рівні частини.Якщо пропонуються джеми або спреди - візьміть ложку і намажте капкейк. В іншому випадку, просто їжте його частинами. Якщо солодощі невеликі за розміром - ви можете покласти кремову прикрасу на другу половинку і їсти його, як справжній сендвіч.
Розламування капкейків - ознака гурмана-знавця, ви можете блиснути новими знаннями на фуршеті.
2. За допомогою ножа
У випадках, коли до капкейків пропонуються спреди або джеми, їх можуть подавати на тарілках з невеликим ножем і ложечкою. Тоді вам потрібно взяти ніж у праву руку й акуратно розрізати солодощі поперек. Точно так само, як ви розламували її в попередньому способі.Намажте зріз джемом і їжте капкейк ложкою. Ніхто не зможе вам дорікнути в незнанні тонкощів застільного етикету.
3. По частинах
Цей спосіб підходить у тих випадках, коли капкейки подають разом із тарілками і ложками, але без ножів. Тістечка можуть бути як з високою кремовою начинкою, так і без неї.Тут усе просто - берете ложечку і їсте випічку частинами. Спочатку - кремову верхівку, потім другий шар і в кінці - сам кексик. Якщо вам подобається змішувати смаки - відкладіть частину крему на інший бік тарілки і почніть їсти нижню частину. Потім поверніться знову до крему. Іноді замість ложечки подають маленьку кондитерську виделку. Орудуйте нею точно так само, як би ви робили це ложкою.
4. Розрізання ножем
Цю методику часто використовують дами у високому суспільстві, щоб не здатися оточуючим ласунами. Звісно, у капкейку немає нічого шкідливого. А його невеликі розміри не дадуть набрати зайву вагу навіть найстрункішій дівчині. Але сучасне суспільство таке суворе і вимогливе.Покладіть капкейк на тарілку, візьміть у праву руку ніж і розріжте його на три або більше частин, як звичайний торт. Бажано, щоб шматки були рівними і їх було якомога більше.
Через те, що за своїм виглядом і смаком усі шматки однакові, в оточуючих складається враження, що ви не їстимете солодощі цілими, а збираєтеся лише оцінити їхній смак, скуштувавши один шматочок. Але ви не переживайте ні про що і з'їдайте все, до останньої крихти. Так ви і відмінною випічкою насолодитеся, і підтримаєте імідж.
5. Найпростіший спосіб
Власне, так більшість людей і їдять капкейки, але тут є нюанси. Візьміть солодощі за нижню частину великим і вказівним пальцем правої руки (якщо ви правша). Будьте обережні, якщо верхня частина покрита кремом, не опускайте її вниз, щоб не вимазатися.Піднесіть капкейк до рота і починайте його кусати таким чином, щоб до рота спочатку потрапляла нижня частина, а тільки потім - крем.