Вхід
Зареєструватися
Кошик 0

(050) 77-333-11; (096) 77-333-11

zakaz@nonpareil.ua

RU | UA
Меню
Кенді Бар Безе/Зефір

Кенді Бар



Безе/Зефір

Безе - повітряний поцілунок із Франції

Ніжні десерти безе і меренга - спокуси, встояти перед якими неможливо. Спочатку з цукру з яєчним білком або горіховим борошном збивається густа маса до стану піни. Її можна залишити, як є, або присушити, потім використовувати для приготування кондитерських виробів.

Асортимент ласощів зі збитого білка обмежує тільки фантазія

Італійська меренга або безе - делікатес, який уперше приготував у XVII ст. француз Гаспаріні. Сьогодні з нього готують усілякі тістечка з безе, чудові торти з безе та десерти, ніжні й некалорійні.

Технологію виготовлення смаколиків досконало знають кондитери Cake Studio Nonpareil. Вони використовують класичні рецепти, додають у повітряну масу родзинки, горішки та інші добавки, що підкреслять смак готових ласощів. Замовте класичне безе або меренги на дитячі іменини або доросле свято, відчуйте дотик солодкого «поцілунку з Франції» на губах.

Выберите вкус